Комунікативні стратегії і тактики у передвиборних промовах кандидатів на пост президента США Д.Трампа і К. Гарріс (2024 рік) - Гордуна, Єлизавета Андріївна (My University, 2025)
У роботі здійснено комплексний підхід до вивчення шляхів реалізації комунікативних стратегій і тактик у передвиборчих промовах, розглянуто семантичні, прагматичні та діалогові стратегії кандидатів у президенти США, а також проведено їх порівняльний аналіз. Матеріалом дослідження слугували 40 промов кандидатів (по 20 відповідно), загальним обсягом 843 сторінки. Робота складається зі вступу, трьох розділів, висновків, додатків та списку використаних джерел.
Keywords: політичний дискурс, політична промова, комунікативна стратегія, тактика, комунікативний хід