Перспективи судових розглядів типових справ за допомогою технологій штучного інтелекту - Ostafiichuk, Liudmyla (My University, 2025)
У тезах розглянуто питання перспектив використання технологій ШІ у судових розглядах типових справ та їх оптимізації.
Keywords: адміністративне судочинство; зразкові справи; правова позиція Верховного Суду; типові справи; штучний інтелект