Інноваційні методи підготовки майбутніх учителів початкової школи в умовах євроінтеграції. - Бигар, Ганна; Варварич, Віталія (My University, 2021)
Нині розвиток вищої освіти в Україні характеризується впровадженням інноваційних технологій, а відповідно і методів, які їх супроводжують. В Україні у зв’язку з євро інтеграцією заклади вищої освіти все більше використовують їх інноваційний потенціал, що підвищує якість підготовки майбутніх фахівців.
Keywords: підготовка майбутніх вчителів початкової школи, інноваційні технології