Використання сучасних технологій у логопедичній практиці - Ткачук, Юлія Миколаївна (Чернівецький нац. ун-т імені Юрія Федьковича, 2025)
ія Федьковича. Чернівці, 2025. 99 с. У роботі уточнено сутність логопедичної допомоги в умовах модернізації освіти; розкрито наукові підходи до використання сучасних технологій у логопедичній практиці; проаналізовано можливості мультимедійних, інтерактивних та ігрових методів у корекції мовлення; розроблено та апробовано програму логопедичної корекції з використанням сучасних технологій для дітей молодшого шкільного віку з порушеннями мовлення, що забезпечила поступове покращення мовленнєвих показників; кваліфікаційна робота містить результати власного емпіричного дослідження.
Keywords: мовленнєвий розвиток; мультимедійні засоби; інтерактивні методи; сучасні технології; логопедична допомога