Deutsch für Psychologen - Бухінська, Тетяна Вікторівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2019)
Навчальний посібник передбачений для студентів педагогічних факультетів за спеціальностями " Психологія" та " Практична психологія". Посібник буде корисним також для тих, хто працює над вдосконаленням рівня володіння іноземною мовою та засвоєнням фахової німецької мови у сфері психології. Тематика запропонованого видання охоплює достатньо широке коло питань психології як науки, важливих для сучасного суспільства.
Німецькомовний практикум з психології
Keywords: Deutsch, Psychologe, посібник