Пріоритети зміцнення соціальної безпеки в Україні в умовах воєнного стану. - Галушка, Зоя Іванівна (Чернівецький національний університет, Київський національний університет ім. Т. Шевченка, 2024)
визначено пріоритети зміцнення соціальної безпеки під час війни: забезпечення фізичної безпеки населення; психологічна допомога та підтримка; економічна безпека та соціальний захист; забезпечення доступу до медичної допомоги; гуманітарна допомога та підтримка переселенців; інформаційна безпека та протидія дезінформації.
Keywords: соціальні виклики, соціальна безпека, соціальні пріоритети