Автоматизована система ведення державного земельного кадастру як інструмент управління землями сільськогосподарського призначення - Беспалько, Руслан; Воронюк, Юлія (Вісник аграрної науки Причорномор’я, 2013)
Розглянуто стан запровадження автоматизованої системи ведення державного земельного кадастру в Україні та використання геоінформаційних технологій як основи цієї системи для забезпечення раціонального використання земель сільськогосподарського призначення.
Keywords: автоматизована система державного земельного кадастру; землі сільськогосподарського призначення; геоінформаційні системи (ГІС); база даних; системи моніторингу GIEWS та MARS.