ПРОФЕСІЙНО-ОСОБИСТІСНИЙ САМОРОЗВИТОК УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ В УМОВАХ НЕФОРМАЛЬНОЇ ТА ІНФОРМАЛЬНОЇ ОСВІТИ - Герасимюк, Надія Семенівна (My University, 2021)
На сучасному етапі розвитку суспільства проблема саморозвитку особистості набуває дедалі більшої актуальності, оскільки саме саморозвиток створює умови для професійно-особистісної самореалізації людини. Важливе значення саморозвиток має для вчителів, адже саморозвиток для них є одним із чинників відповідності потребам та вимогам сучасного суспільства.