Сором’язливість і розвиток особистості молодшого школяра - Іванчук, Марія (Видавництво та друкарня Чернівецького національного університету, 2021)
У статті розглянуто сором’язливість і розвиток особистості молодшого школяра
Keywords: Сором’язливість; молодший школяр; розвиток молодшого школяра