Перспективи оптимізації суб'єктів права на безоплатну вторинну правову допомогу - Ostafiichuk, Liudmyla (My University, 2017)
У тезах розглядається питання доступу до правосуддя для людини з малозабезпеченої сім’ї, з бідних верств населення, жертви гібридної війни
Keywords: доступ до правосуддя; безоплатна вторинна правова допомога