Еколого-краєзнавча робота з учнями початкових класів - Шевчук, Кристина Дмитрівна (Чернівці: Чернівецький національний університет, 2023)
Методичні рекомендації орієнтовані на опанування студентами спеціальності 013 Початкова освіта особливостей організації та здійснення еколого-краєзнавчої роботи з учнями початкової школи. Звертається увага на специфіку здійснення еколого-краєзнавчої роботи під час освітнього процесу початкової школи в позаурочній діяльності та позакласній роботі. Подано систему практичних робіт, індивідуально-дослідних завдань, що дають можливість студентам практично зорієнтувати отримані знання. Методичні рекомендації адресовано студентам, викладачам закладів вищої освіти, учителям закладів загальної середньої освіти.
Keywords: еколого-краєзнавча робота в початковій школі