СТЕПАН ДМИТРОВИЧ ІВАСИШЕН: ФАКТИ І СПОГАДИ - Мельничук, Лілія Михайлівна; Фратавчан, Тоня Михайлівна; Івасюк, Галина Петрівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2022)
Наводяться спогади рідних, друзів, учнів та співробітників про видатного українського математика, педагога, академіка Академії наук вищої школи України, доктора фізико-математичних наук, професора Степана Дмитровича Івасишена. Крім цього, висвітлено основні етапи життя, основні напрями наукової, педагогічної та науково-організаційної діяльності Степана Дмитровича. Видання присвячене 85-річчю з дня народження С.Д. Івасишена та розраховане на широке коло фахівців у галузі математики, аспірантів і студентів, а також усіх, хто цікавиться історією вітчизняної науки.
Keywords: Степан Дмитрович Івасишен; математика; фізико-математичні науки; Науково-біографічний нарис