Принцип верховенства права в адміністративному судочинстві - Ostafiichuk, Liudmyla (НЮУ імені Ярослава Мудрого, 2022)
У тезах робиться висновок про те, що для здійснення правосуддя в адміністративних справах верховенство права є високим стандартом до якого має прагнути право в цілому і практично застосовуваним принципом конкретно взятої галузі права зокрема.
Keywords: верховенство права; принцип; адміністративне судочинство