ЗАГАЛЬНА ТА ВІКОВА ПСИХОЛОГІЯ - Доскач, Світлана Сильверстівна; Костик, Любов Богданівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
У навчальному посібнику висвітлено опис фундаментальних категорій загальної та вікової психології, історію, концептуальні положення, які окреслені у поглядах вчених, методологія та методи дослідження особистості. Розкрито особливості життя людини на кожному віковому етапі. Викладено опис лекційних занять, які відображені у таблицях та схемах. Адресований студентам вищих навчальних закладів та усі, хто цікавиться загальною та віковою психологією.
Keywords: психологія; психіка; психічні властивості; особистість; вікова періодизація; психологія дитини; психологія підлітка; психологічні закономірності розвитку