Мовні особливості функціонування прийменникових словосполучень. - Гладкоскок, Леся Григорівна (My University, 2021)
Стаття присвячена вивченню морфологічних та функціональних особливостей прийменникових словосполучень в сучасній англійській мові. Основними методами дослідження є методи описового та компонентного аналізу, які ми застосовуємо, аналізуючи морфологію прийменникового словосполучення та функціональний аналіз. Метою роботи є дослідити прийоми інтенсифікації лексичного значення прийменникового словосполучення.