КОНТРОЛЬНІ ТА ТЕСТОВІ ЗАВДАННЯ ДЛЯ ПОГЛИБЛЕНОГО ВИВЧЕННЯ ДЕРЖАВНИХ БУДІВЕЛЬНИХ НОРМ УКРАЇНИ - Ватаманюк, Наталія Юріївна; Собко, Юлія Тарасівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2026)
Зміст видання відповідає освітньо-професійній програмі підготовки бакалаврів за спеціальністю G17 Архітектура та містобудування та програмі дисциплін «Архітектурного проєктування»
Тестові завдання до практичних занять з дисципліни «Архітектурне проєктування» для студентів І-IV курсів спеціальності G17 «Архітектура та містобудування»
Keywords: державні будівельні норми (ДБН); проєктування об’єктів архітектури; проєктування об’єктів архітектури; вимоги безпеки та надійності; містобудівна діяльність; архітектурно-будівельний контроль