Слободян Ганна, Перун Галина Мобільні застосунки для вивчення програмування в шкільному освітньому процесі - Perun, Galina (My University, 2022)
У публікації проаналізовано ряд мобільних застосунків, які дозволяють дітям різного віку вивчати програмування за допомогою смартфону.