Інформація як лінгвістичний феномен - Руснак, Наталія Олександрівна (Буковинський державний медичний університет. Чернівці, 2022)
У науковій розвідці репрезентовано інформацію як лінгвістичний феномен.
Keywords: інформація; експліцитність; імпліцитність