Требиш Т. Становлення і розвиток військового мистецтва українського козацтва (кінець XV-XVIII ст.): дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023. - Требиш, Тетяна (My University, 2023)
Требиш Т. Становлення і розвиток військового мистецтва українського козацтва (кінець XV-XVIII ст.): дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023.