АНАЛІЗ ПРОПОЗИЦІЙ ТУРИСТИЧНИХ ФРАНШИЗ НА ВІТЧИЗНЯНОМУ РИНКУ - Venger, Evgeniy; Krupenna, Inga; Bastrakov, Daniil (Економічний форум, 2016)
В статті узагальнено інформацію про розвиток франчайзингових туристичних мереж в Україні, проаналізовані умови франчайзингу для потенційних партнерів найвідоміших франчайзерів в туристичному бізнесі, які працюють на ринку України (TPG, TUI, Join Up!, Сoral Travel, TEZ TOUR), розглянуті моделі співпраці франчайзерів для роботи з турагентствами, сформовано узагальнену характеристику туристичних франчайзингових мереж України
ANALYSIS OF OFFERS TRAVEL FRANCHISE IN THE DOMESTIC MARKET
Keywords: франчайзингова мережа; франчайзинг; туристична франшиза; туристичний ринок; франчайзер; франчайзі; моделі співпраці