Шляхи підвищення мотивації до волонтерської діяльності в умовах навчання в ЗВО - Шманько, Олег Володимирович (Перспективи розвитку сучасної науки та освіти (частина ІІ): матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції м. Львів, 15-16 червня 2020 року. – Львів: Львівський науковий форум, 2020. – 64 с. (С. 27-28), 2020)
Аналізується місце волонтерської діяльності у навчально-виховному процесі ЗВО. Констатується, що волонтерська діяльність є важливою складовою формування людиноцентричної особистості в умовах сучасних турбуленцій. Пропонуються шляхи активізації волонтерської діяльності у ЗВО
Keywords: волонтерська діяльність, меценатство, благодійність, філантропія, заклади вищої освіти