Поділ лексики української мови за походженням: особливості та проблеми вивчення в загальноосвітніх навчальних закладах. - Gutsuliak, Tetiana (Тернопіль: Підручники і посібники, 2021)
У пропонованій розвідці розглянуто чинники, що впливають на формування теоретичної бази вчителя-словесника під час підготовки до вивчення теми „Поділ лексики української мови за походженням” у 6 класі; виокремлено проблемні й дискусійні питання та запропоновано рекомендації щодо їх розв՚язання.
Keywords: Лінгводидактика, українська мова, поділ лексики за походженням