Кон’юнктивне застосування приладів на базі платформи Android при радіовізіографічному дослідженні за умов війни в Україні - Ясінський, MM; Караван, ЯР; Руснак, МА; Касіянчук, МВ (Ternopil National Medical University, 2022)
В експерименті визначали доцільність застосування способу медичної навігації, ендоскопії та радіовізіографії на тлі дії травматичного фактора на біологічну тканину при оперативному втручанні.
Keywords: дентальна імплантація; медична навігація; імплантат; операційна система Аndroid; прилад мобільного зв’язку; ендоскоп; радіовізіограф.