Стратегічний аналіз в системі регіонального менеджменту - Галушка, Зоя Іванівна (Вінниця: ВНТУ, 2021)
Автором доведено, що формування стратегій регіонального розвитку має ґрунтуватися на стратегічному аналізі усіх сторін функціонування регіону. Зазначено основні методи стратегічного аналізу. Охарактеризовано ефективність застосування SWOT‐аналізу на прикладі формування Стратегії розвитку Чернівецької області до 2027 року.
STRATEGIC ANALYSIS IN THE SYSTEM OF REGIONAL MANAGEMENT
Keywords: стратегічне управління; регіональний менеджмент; стратегічний аналіз; методи стратегічного аналізу