Особливості залучення батьків молодших школярів до освітнього процесу НУШ - Піц, Ірина; Шородок, К. (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022)
В статті розкриваються особливості роботи з батьками молодших школярів в освітньому процесі НУШ
Keywords: взаємодія з батьками, педагогіка партнерства, освітній процес НУШ