Застосування воркшопів та методу проєктів при вивченні інформаційних технологій // Матеріали міжнародної наукової конференції «Математика та інформаційні технології», присвяченої 55-річчю факультету математики та інформатики, 28-30 вересня 2023 р. Чернівці: Чернівецький нац. ун-т, 2023. С. 176-177. - Готинчан, Тетяна Іванівна (Чернівці: Чернівецький національний університет, 2023)
Зазначено доцільність застосування воркшопів та методу проєктів при вивченні інформаційних технологій у навчальному процесі
Зазначено доцільність застосування воркшопів та методу проєктів при вивченні інформаційних технологій у навчальному процесі