Удосконалення тренувального процесу рукопашного бою засобами силового фітнесу - Звягінцева, Леся Віталіївна (My University, 2023)
У роботі досліджено теоретичні засади удосконалення тренувального процесу у рукопашному бої елементами силового фітнесу. Обґрунтовано програму силового фітнесу у тренувальному процесі спортсменів із рукопашного бою. Виявлено ефективний вплив розробленої програми на спеціальну фізичну підготовленість спортменок високої кваліфікації із рукопашного бою.
Keywords: рукопашний бій, спортивна підготовка, силовий фітнес.