Територіальні особливості поширення природних рекреаційно-туристичних ресурсів у Буковинських Карпатах - Круль, Галина; Паламарюк, Марія (Альфа-ПІК, 2016)
Виявлені особливості територіальної організації природних рекреаційно-туристичних ресурсів (РТР). Для територіального аналізу були використані показники кількості природних рекреаційно-туристичних обʼєктів, їхня площа, щільність розміщення на території та заповідність території. На підставі проведеного рейтингового аналізу вказаних показників була визначена забезпеченість регіону дослідження ПРТР. Виділені 7 інтервалів такої забезпеченості.
Keywords: природні рекреаційно-туристичні ресурси; забезпеченість природними рекреаційно-туристичними ресурсами; рекреаційно-туристичний обʼєкт