Розробка мобільного додатку для візуалізації дизайнерських рішень за допомогою AR-технологій - Дворський, Денис (My University, 2020)
В даній магістерській роботі розглянуто питання візуалізації та обробки інформації, зокрема вдосконалення візуалізації тривимірних об'єктів засобами технології доповненої реальності. Самостійною частиною є розробка проекту доповненої реальності.