Власні назви в українському фольклорі : сакральна онімія - Колесник, Наталія Степанівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
Посібник відповідає програмі навчальної дисципліни „Власні назви в українському фольклорі”. Видання містить тексти лекцій до кожної теми змістового модуля „Сакральна оні мія в українському фольклорі”, план, мету, ключові слова, список літератури, запитання та завдання для самостійної роботи, методичні рекомендації. Для здобувачів спеціальності „Українська мова та література”, викладачів і всіх зацікавлених фольклорною ономастикою.
Навчальний посібник
Keywords: ономастика; фольклорна ономастика; онімний простір; фольклоронім; фольклоронімний простір; сакральний онім; християнський онім; міфонім