Функцiя Грiна задачi Кошi для параболiчних рiвнянь з вiд’ємним родом i змiнними коефiцiєнтами - Litovchenko, Vladyslav (My University, 2022)
З'ясовуються умови існування функції Гріна для параболічних типу Шилова рівнянь зі змінними коефіцієнтами та від'ємним родом.