ЕКОЛОГО-ЕКОНОМІЧНЕ ЗРОСТАННЯ: ДИСКУРС ГЛОБАЛЬНИХ ІНІЦІАТИВ ТА КОНЦЕПЦІЙ - Верстяк, А.В. (My University, 2021)
Україна обрала шлях європейської інтеграції, підписавши у 2014 році Угоду про асоціацію між Україною та ЄС, ставши таким чином на шлях впровадження амбітних та складних реформ, всеосяжна мета яких полягає у досягненні економічного зростання та поліпшення якості життя громадян. При цьому основою моделі європейської інтеграції виступає процес конвергенції, а економічне зростання, яке є основою цього процесу, супроводжується негативним впливом на навколишнє середовище.
Keywords: сталий розвиток, інтеграція, еколого-економічне зростання, економічне зростання, навколишнє середовище.