Навчання молодших школярів аудіюванню у викладанні мовно-літературної освітньої галузі - Гордійчук, Оксана; Сандуляк, Марія-Маріана (Суми: ФОП Цьома С.П., 2021)
У публікації розглянуто загальні теоретичні основи навчання молодших школярів аудіюванню у викладанні мовно-літературної освітньої галузі: охарактеризовано феномен аудіювання як вид мовленнєвої діяльності та його роль у мовному процесі; окреслено психолого-педагогічні основи навчання молодших школярів аудіюванню. Визначено основні педагогічні умови навчання молодших школярів аудіюванню у викладанні мовно-літературної освітньої галузі. Зроблені відповідні висновки
Keywords: аудіювання; аудіо-текст; мовно-літературна освітня галузь; мовленнєва діяльність; мовленнєвий процес; молодший шкільний вік