Сучасний стан природно-антропогенних систем у басейні р. Малий Сірет - Харченко, Даніель Олександрович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
В дипломній роботі представлено узагальнену інформацію про фізико-географічні умови формування водних ресурсів басейну річки Малий Сірет, його гідрографічну характеристику та сучасний стан його природно-антропогенних систем
Keywords: природно-антропогенні системи; річковий басейн; гідрологічний режим; вирубка лісів; коефіцієнт залісеності