Актуальні питання розвитку особистості: сучасність, інновації, перспективи - (:unkn) unknown (My University, 2025)
У збірнику подано наукові праці учасників ІІІ Міжнародної науковопрактичної конференції, яка відбулася 3 квітня 2025 року в м. Житомирі на базі соціально-психологічного факультету Житомирського державного університету імені Івана Франка. Збірник адресовано науковцям, фахівцям-практикам, здобувачам вищої освіти, а також усім, хто цікавиться сучасними науковими досягненнями, проблемами і перспективами в психології, логопедії, педагогіці, соціальній роботі та інклюзивній освіті.
Keywords: розвиток