Особливості авторського дискурсу американського письменника Уолтера Тевіса: лексичний та стилістичні виміри (на матеріалі твору «Хід королеви») - Продан, Оксана Петрівна (My University, 2022)
Робота присвячена аналізу лексичних та стилістичних особливостей художнього дискурсу у романі Уолтера Тевіса «Хід королеви». У роботі означено поняття авторського дискурсу, жанрову своєрідність та сюжетно-образний аналіз роману. Основну увагу приділено аналізу лексики та її класифікації на групи відповідно до сфер вживання. Крім того, розглянуто лексичні, синтаксичні, фонетичні та графічні стилістичні засоби,
Keywords: художній дискурс, авторський дискурс, американський варіант англійської мови, лексичні характеристики, стилістичні характеристики