Диференціація та індивідуалізація навчання у початковій школі. - Щур, Ольга; Шевчук, Кристина (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2025)
Диференціація та індивідуалізація навчання у початковій школі.
Keywords: диференціація навчання, індивідуалізація навчання, молодші школярі