ПРОФІЛАКТИКА ПРОФЕСІЙНОГО ВИГОРАННЯ ФАХІВЦІВ СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ - Кочерган, Тетяна Валеріївна (My University, 2025)
Кочерган Т.В. Профілактика професійного вигорання фахівців соціальної роботи. Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 231 Соціальна робота. Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича. Кафедра педагогіки та соціальної роботи, Чернівці, 2025. Робота присвячена дослідженню профілактики професійного вигорання у фахівців соціальної роботи. Здійснено аналіз поняття професійного вигорання та чинників, які до цього призводять. Досліджено прояви та наслідки професійного вигорання у фахівців соціальної роботи Благодійного фонду «Рокада» Чернівецького офісу. Систематизовано методи профілактики професійного вигорання та розроблено Орієнтовну програму попередження професійного вигорання фахівців соціальної роботи. Охарактеризовано супервізію в соціальній сфері як систему профілактики професійного вигорання фахівців соціальної роботи.
Keywords: профілактика; фахівець соціальної роботи; вигорання; супервізія; методи профілактики