Стейкхолдерський підхід в управлінні організацією - Галушка, Зоя Іванівна (ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», 2023)
Дається характеристика стейкхолдерського підходу до управління як засобу досягнення спільних інтересів організації з інтересами інших заінтересованих сторін. Зазначено, що стейкхолдер- менеджмент має забезпечувати перетворення інтересів усіх заінтересованихх сторін у цілі організації, що дозволяє їй мінімізувати ризики нереалізації стратегічних завдань
Keywords: Стейкхолдер-менеджмент, заінтересовані сторони, принципи взаємодії стейкхолдерів