МАТЕМАТИЧНЕ ПРОГРАМУВАННЯ - Руснак, Микола Андрійович; Коцур, Максим Петрович (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
Розглянуто питання як теоретичного обґрунтування, так і практичного використання методів пошуку розв’язків задач лінійного програмування та задач, що зводяться до них. Матеріал, викладений у посібнику, відповідає освітній програмі “Алгоритмічне та програмне забезпечення обчислювальних систем” спеціальності 122 “Комп’ютерні науки”.
Навчальний посібник
Keywords: лінійне програмування; транспортна задача; симплекс метод; матричні ігри; нелінійне програмування