Реалії та необхідність розвитку цифровізації на ринку страхування в Україні. - Popova, Liubov (матеріали XXIX Міжнародної науково-практичної конференції, 2023)
В сучасних умовах розвитку, використання цифрових технологій набуває неабиякого значення і стає потужним рушієм розвитку економіки країни. Сьогодні страхові компанії за допомогою новітніх технологій не лише розробляють нові страхові продукти, а й вдосконалюють існуючі. Цифровізація стала глобальним трендом розвитку ринку фінансових послуг.
Keywords: страхування; цифровізація; страховий ринок