Сучасні інформаційні технології та медична статистика - Гусак, Олена; Гусак, Володимир (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
Видання містить рекомендації для виконання практичних робіт з навчальної дисципліни «Сучасні інформаційні технології та медична статистика». Для кожної роботи наведено короткі теоретичні відомості, умови завдань з поясненнями щодо їх виконання, а також контрольні запитання та завдання. Для студентів спеціальності 227 «Фізична терапія, ерготерапія».
Keywords: Інформаційні технології, медичні інформаційні системи, статистичні дослідження, статистичний аналіз даних, цифрові документи,електронні таблиці, бази даних,електронні презентації