Гулейчук О. Наукова діяльність та просвітницькі практики Агатангела Кримського: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023. - Гулейчук, Олександр (My University, 2023)
Гулейчук О. Наукова діяльність та просвітницькі практики Агатангела Кримського: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023.