Педагогіка сімейного виховання як галузь педагогічної науки - Mudryi, Yaroslav (РВВ КГУ, 2014)
Стаття присвячена теоретико-методологічним аспектам розвитку педагогіки сімейного виховання, розкривається її зв’язок із загальною педагогікою. Визначено зміст, мету та завдання педагогіки сімейного виховання.
Keywords: педагогіка; сім’я; педагогіка сімейного виховання; концепція сімейної педагогіки