ТЕХНОЛОГІЯ БУДІВЕЛЬНОГО ВИРОБНИЦТВА - Собко, Юрій Тарасович; Новак, Євгенія Володимирівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2022)
Конспект лекцій присвячений ключовим питанням технології будівельного виробництва. Висвітлені способи та стадії будівництва та проектування, нормативна документація, календарне планування, будівельні генеральні плани, заходи з охорони праці, пожежна безпека, охорона навколишнього середовища. Для студентів 3 курсу освітнього рівня «бакалавр» спеціальності 192 Будівництво та цивільна інженерія
Keywords: Будівництво; Інженерія; Проектування