Створення системи для проходження навчальних тестів з використанням телеграм-бота - Зенюк, Мирослав (My University, 2024)
У кваліфікаційній роботі описані етапи створення системи для проходження тестів, зокрема з підготовки до співбесіди на здобуття IT-професії, за допомогою мови програмування Python, убудованої бібліотеки Telebot та створення адміністративної панелі засобами мови програмування JavaScript та NodeJS та різносторонніх бібліотек, з використанням бази даних MongoDb.
Keywords: Python, Bot, MongoDB, GPT, Chat, Telegram, JS, HTML, NODE JS