Менеджмент туристичної індустрії : освітньо-наукові домінанти : Монографія / Руденко В.П., Підгірна В.Н., Наконечний К.П. та ін. Чернівці : Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2024. 328 с. - Руденко, Валерій Петрович; Ємчук, Тетяна Володимирівна; Підгірна, Валентина Никофорівна; Данілова, Ольга Миколаївна; Ячнюк, Марина Олександрівна; Цепенда, Микола Михайлович; Єремія, Ганна Іванівна; Чубрей, Олександра Степанівна; Паламарюк, Марія Юріївна; Наконечний, Костянтин Петрович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
У монографії розкриті три важливіші складові менеджменту туристичної індустрії : власне менеджмент туристичної індустрії; кластерні моделі організації туристичної діяльності; проблеми регулювання та управління розвитком туризму в Україні. Для студентів, викладачів закладів вищої освіти, молодих науковців, аспірантів, тих, хто цікавиться проблемами розвитку управлінської науки, питаннями удосконалення менеджменту організацій.
Keywords: менеджмент туристичної індустрії; менеджмент туристичних ресурсів; організація туризму