Чернівецьке гетто: організація, люди, стратегії виживання - Малованюк, Д. (My University, 2022)
Малованюк Д. Чернівецьке гетто: організація, люди, стратегії виживання: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2022.