Взаємозв’язок ставлення до грошей осіб раннього дорослого віку з їхніми психологічними характеристиками - Опаєць, Ліля Степанівна (My University, 2022)
У роботі представлено результати теоретичного обґрунтування та емпіричного виявлення взаємозалежностей ставлення до грошей осіб раннього дорослого віку та їхніх психологічних характеристик. Актуальність дослідження обумовлена тим, що у процесі суспільного розвитку гроші все більшою мірою набувають соціально-психологічних ознак, що суттєво позначається на багатьох сферах життєдіяльності суспільства загалом та людини зокрема. Отримані результати засвідчили, що існує специфіка взаємозалежності ставлення до грошей чоловіків і жінок раннього дорослого віку з їхніми психологічними характеристиками.