Тарас Шевченко – поет, художник, мислитель: (з матеріалів газети „Буковина”). - (:unkn) unknown (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2014)
Бібліографічний покажчик містить матеріали з буковинського шевченкознавства зі шпальт газети „Буковина” 1885–2013рр. Бібліографічний покажчик стане у нагоді науковцям, журналістам, мистецтвознавцям, викладачам, учителям, студентам, краєзнавцям, працівникам бібліотек, архівів та всім, хто цікавиться питанням буковинського шевченкознавства.
Keywords: Бібліографічний покажчик; Тарас Шевченко; Газета "Буковина"